Csapatunk

Selector

Selector

Selector Digitális Marketing Ügynökség
Kombináljuk azokat az új technológiákat, módszereket és eszközöket, amelyekkel a lehető legnagyobb értéket teremthetjük Ügyfeleink számára.
Blog

Selector

bejegyzései

Design

A legjobb AI képgenerátor eszközök 2024-ben

A mesterséges intelligencia segítségünkre lehet a kreatív elemek megálmodásában, a képes illusztrációk elkészítésében is. Milyen képszerkesztő programokat hívhatunk segítségül? Cikkünkben tippeket adunk a legjobb eszközökre!

Selector
2023-12-22
Tudástár

Storytelling, a marketing egyik leghatásosabb összetevője

A történetmesélés nemcsak a marketing, de a kommunikáció és a meggyőzés területén is kulcsfontosságú — főleg azért, mert a hatékony történetmesélés képessége lehetővé teszi, hogy a személyes vagy céges márkák mélyebb kapcsolatot alakítsanak ki a célközönségükkel.

Selector
2023-12-22
Közösségi média menedzsment

Miben segíthet egy social média ügynökség?

A social média felületek kezelése igen időrabló lehet, ráadásul hatékony használatuk sem mindig egyszerű. Cikkünkből megtudhatod, milyen hozzáadott értékű támogatásra és szakértelemre számíthatsz a közösségi média stratégia kialakításában és végrehajtásában egy social média ügynökségtől.

Selector
2023-12-22
Design

A legjobb AI-alapú videószerkesztő eszközök 2024-ben

Már nem csak chatbot, AI képszerkesztő vagy fordítóprogram létezik, hanem egyre több AI videószerkesztő is van a piacon. Segítségükkel megkönnyíthetjük és felgyorsíthatjuk a tartalomgyártást. Cikkünkben összeszedtük a top AI videó készítő programokat, hogy a kutatást is megspóroljuk neked!

Selector
2023-12-22
Keresőoptimalizálás (SEO)

Mi a SEO (keresőoptimalizálás) ára és költsége 2024-ben?

Napjainkra a SEO (Search Engine Optimization vagy magyarul keresőoptimalizálás) nagyon nagy népszerűségnek örvend, hiszen ki ne akarná, hogy vállalkozása az első helyen szerepeljen az organikus keresési eredmények között a Google keresőjében? Hogyha vállalkozóként nem igazán értesz a SEO világához, akkor sincs nagy probléma, hiszen ma már számos cég és szakember foglalkozik azzal, hogy kiszervezve ezt a stratégiai feladatot, cége webhelye előkelőbb helyen szerepeljen a találati listákon. Semmi sincs azonban ingyen, a SEO szolgáltatások ára pedig igen széles skálán mozog. De vajon mennyi az annyi, már ami a keresőoptimalizálás árakat illeti?

Selector
2023-12-22
Ügynökség

Mivel foglalkozik egy PR ügynökség?

A PR segítségével növelheted a forgalmadat, értékesítéseid számát, és új piacokra léphetsz. Egy profi PR ügynökség pedig segít elkerülni a tipikus hibákat céged imázsépítése során, tudatos stratégiával kiutat mutatni az egymással versengő PR-tanácsok rengetegéből, és megbízható, stabil hírnevet építeni cégednek - sőt, megelőzni és elkerülni egy-egy potenciális krízist, amely romba dönthetné az imázsod. Mi is tehát a PR, mit csinál egy PR ügynökség, és milyen praktikus részleteket érdemes megfontolnod egy partnerség kapcsán?

Selector
2023-12-22
Hatékonyság

Online kérdőív készítés 2024-ben - a legjobb eszközök

Légy akár diák, piackutató, marketinges, designer vagy cégvezető, egy jól összeállított kérdőív rengeteget segíthet mindennapi munkád során - egy online kérdőívkészítővel pedig különösen gyorsan és hatékonyan gyűjthetsz és elemezhetsz ki értékes visszajelzéseket bármilyen területen. Cikkünkben bemutatjuk, milyen ingyenes és fizetős megoldások közül válogathatsz!

Selector
2023-12-22
Tudástár

A legfontosabb digitális marketing trendek 2024-ben - a Chat GPT szerint

Ha lemaradsz, kimaradsz - de honnan tájékozódjunk a következő évben várható digitális marketing trendekről, és hogyan építsük be őket üzleti stratégiánkba? Kíváncsiak voltunk, vajon a ChatGPT tud-e hasznos meglátásokkal szolgálni a jövő év tervezése során, ezért megkértük, hogy írjon nekünk egy listát 2024 digitális marketing trendjeiről - mi pedig utánajártunk a részleteknek! Ha érdekel, mire (nem) képes a mesterséges intelligencia digitális marketing stratégiád tervezése során, tarts velünk!

Selector
2023-12-22
Tudástár

Mi az az employer branding, és hogyan teheti sikeressé a Te cégedet is?

Az employer brandingről, azaz munkáltatói márkaépítésről sokan gondolják (tévesen!), hogy csupán “felesleges jófejkedésről” szól - és így, alábecsülve a jelentőségét, hatalmas hibát követnek el. Akár nagy, multinacionális cégről, akár egy KKV-ról beszélünk, egy biztos: nincs olyan terület, ahol ne lenne szükség csapatmunkára és elkötelezett, lelkes, hűséges munkavállalókra. Felmerül a kérdés: hogyan vonzzuk magunkhoz a megfelelő munkavállalókat, akik értékrendjüket, célkitűzéseiket és nem utolsósorban munkamoráljukat tekintve is tökéletesen passzolnak a cégkultúrába? Hogyan emelkedhetünk ki egy olyan környezetben, ahol a vállalatok versenyt futnak egymással a tehetséges munkaerőért? Ezekre ad választ az employer branding eszköztára - ebben a cikkünkben bemutatjuk minden fontos lépését!

Selector
2023-12-22
Webanalitika

Google Analytics 4 - erre figyelj oda a bevezetésnél!

Ahogy korábban már írtunk róla, 2023. július 1-től a Google Analytics 4 (a továbbiakban GA4) felváltja a Universal Analyticset (Google Analytics 3, GA3). Mi úgy gondoljuk, a bevezetést érdemes minél előbb megtenni, hogy a GA4 azonnal el tudja kezdeni gyűjteni az adatokat - így mi már számos beállításon túl is vagyunk. A folyamat közben számos olyan esettel találkoztunk, ahol jellemzően magasabb volt a hibázási lehetőség. Ebben a cikkben ezekből hoztunk pár példát, amelyekre érdemes kiemelten odafigyelni.

Selector
2023-12-22
Webfejlesztés

Miért és hogyan érdemes frissíteni weboldalunkat?

A digitális világban alig van olyan terület, ami ne változna és fejlődne folyamatosan. Ez alól a weboldalunk sem kivétel, amely ráadásul az egyik legköltséghatékonyabb eszköze a marketingünknek. A trendek és technológiák változnak, a verseny egyre csak nő, éppen ezért fontos, hogy lekövessük ezeket és folyamatosan kitűnjünk a digitális zajban vállalkozásunkkal. Mielőtt azonban nagyon megijednél, segítünk elindulni. Számos kisebb, de igencsak hatékony módosítással az oldaladat naprakészen, a vállalkozásodat pedig növekvő ütemben tarthatod. Mutatjuk a tippeket.

Selector
2023-12-22