Csapatunk

Dóri

Dóri

EX&CX manager
Selector Digitális Marketing Ügynökség
#lifelonglearning #mentalwellbeing #languages #balance

Kommmunikáció alapszakon végeztem a Corvinuson - ezalatt költöztem ki először Angliába, ahova diplomaszerzés után is  visszatétem még fél évre. A mesterképzést az ELTE kommunikáció szakán végzem, ahonnan ezúttal Belgiumba fújt a szél fél évre, a Liège-i Egyetemre, ahol társadalomtudományt és művészettörténetet hallgattam franciául. Szeretem a kihívásokat, a napi rutin megtörését, de még a szükségszerűen felmerülő akadályok leküzdését is. Amikor viszont túl stresszessé válnak a mindennapok, spontán kirándulással, társasjátékesttel, konyhai kísérletekkel, olvasással és új skillek elsajátításával kapcsolódok ki. Mostanában leginkább kreatív területeken képzem magam, illetve a francia nyelvtudásom igyekszem még tovább csiszolni.

A tudásba való befektetés hozza a legjobb kamatot.

2019 tavaszán, még diákként találtam rá a Selectorra, és mivel az akkori munkám nem elégítette ki a szakmai kíváncsiságom, jelentkeztem - és nem bántam meg! Egy dinamikus, végtelenül kreatív és megoldásorientált csapat tagja lettem, ahol rengeteg gyakorlatot szereztem, és gyakornokból fokról fokra önálló Account Managerré léphettem elő. Jelenlegi pozíciómban azon dolgozom, hogy egyre növekvő csapatunkban mindenki megkapja szakmailag és emberileg is azt a támogatást, amivel a leghatékonyabban és legboldogabban tudja végezni a feladatait - és hogy ezt ügyfeleink visszajelzésén is lássuk. :)

Blog

Dóri

bejegyzései

Ügynökség

Hogyan írjunk briefet egy marketing ügynökségnek?

Már eldöntötted, hogy vállalkozásod sikerének növelése érdekében együtt szeretnél működni egy digitális marketing ügynökséggel, de bizonytalan vagy, hogyan is keresd fel őket? Egy hatékony brief összeállítása nagyon fontos, hogy az ügynökség megismerhesse a vállalkozásod céljait, az igényeidet és a célközönségedet, és nem utolsósorban minél pontosabb ajánlatot tudjon Számodra küldeni akár már az első kapcsolatfelvétel után. Íme néhány tipp, amelyek segíthetnek abban, hogy egy igazán hatékony brieffel kezdhessétek a közös munkát!

Dóri
2022-12-13
PPC kampánykezelés

8 buktató a kulcsszókutatás során - többé ne dőlj be nekik!

Ha használtad már a Google Ads kulcsszótervező eszközét, valószínűleg ismerősek számodra a kulcsszókutatás lépései: ötletgyűjtés, csoportosítás, adatok lekérése és rendszerezése. Ne tévesszen meg azonban a látszat: a faék egyszerűségűnek tűnő eszköz számos buktatót rejt magában, amivel könnyedén elfuserálhatsz egy egyébként tökéletesen működőképes kampánytervet. Mutatjuk, mire érdemes odafigyelned a kulcsszókutatás során!

Dóri
2022-12-13
PPC kampánykezelés

Kulcsfontosságú stratégiák Google Ads kampányaid sikeres újraindításához

Hacsak nem étrendkiegészítőket forgalmazó webshopot vagy csomagszállító vállalkozást üzemeltetsz, minden bizonnyal Te is nap mint nap tapasztalod a kialakult válság hatásait. A járvány hónapjai világszerte gyökeresen változtatták meg a gazdasági környezetet - ebben az új helyzetben pedig sorsdöntő lehet, hogy okos stratégiákkal, a megfelelő információk birtokában a legtöbbet hozd ki Google Ads hirdetéseidből. Összegyűjtöttük azokat a bevált technikákat, amelyeket mi is sikeresen alkalmazunk Ügyfeleink kampányainak optimalizálásához, illetve úrjaindításához.

Dóri
2022-12-13