Csapatunk

Dóri

Dóri

junior account manager
#lifelonglearning #googleads #languages #creativeskills

Kommunikáció alapszakon végeztem Budapesten 2019-ben, majd felsőoktatási tanulmányaimat szüneteltetve fél évre Angliába költöztem a mesterszak előtt. Nem ez volt az első alkalom, hogy hosszabb időt töltöttem külföldön - szeretem a kihívásokat, a napi rutin megtörését, de még a szükségszerűen felmerülő akadályok leküzdését is. Amikor viszont túl stresszessé válnak a mindennapok, spontán kirándulással, társasjátékesttel, konyhai kísérletekkel, olvasással, intervall edzéssel, fényképezéssel, videószerkesztéssel és új skillek elsajátításával kapcsolódok ki. Mostanában leginkább kreatív területeken képzem magam, illetve a francia nyelvtudásom igyekszem tovább csiszolni.

Ki mondta, hogy lehetetlen?

2019 tavaszán, még diákként találtam rá a Selectorra, és mivel az akkori munkám nem elégítette ki a szakmai kíváncsiságom, jelentkeztem - és nem bántam meg! Egy dinamikus, végtelenül kreatív és megoldásorientált csapat tagja lettem, ahol rengeteg gyakorlatot szerezhettem az elméleti tudásom mellé a mentoraimtól. Amit külön becsülök, hogy az ügynökség rugalmasságának köszönhetően Angliából is tudtam folytatni az együttműködést a csapattal, és az együtt töltött hónapok eredményeként gyakornokból Junior account managerré léphettem elő.

Blog

Dóri

bejegyzései

PPC

Kulcsfontosságú stratégiák Google Ads kampányaid sikeres újraindításához

Hacsak nem étrendkiegészítőket forgalmazó webshopot vagy csomagszállító vállalkozást üzemeltetsz, minden bizonnyal Te is nap mint nap tapasztalod a kialakult válság hatásait. A járvány hónapjai világszerte gyökeresen változtatták meg a gazdasági környezetet - ebben az új helyzetben pedig sorsdöntő lehet, hogy okos stratégiákkal, a megfelelő információk birtokában a legtöbbet hozd ki Google Ads hirdetéseidből. Összegyűjtöttük azokat a bevált technikákat, amelyeket mi is sikeresen alkalmazunk Ügyfeleink kampányainak optimalizálásához, illetve úrjaindításához.

Dóri
2020-05-20