Blog

Címke

Tartalommarketing

Tudástár

Storytelling, a marketing egyik leghatásosabb összetevője

A történetmesélés nemcsak a marketing, de a kommunikáció és a meggyőzés területén is kulcsfontosságú — főleg azért, mert a hatékony történetmesélés képessége lehetővé teszi, hogy a személyes vagy céges márkák mélyebb kapcsolatot alakítsanak ki a célközönségükkel.

Selector
2023-12-22
Közösségi média menedzsment

Miben segíthet egy social média ügynökség?

A social média felületek kezelése igen időrabló lehet, ráadásul hatékony használatuk sem mindig egyszerű. Cikkünkből megtudhatod, milyen hozzáadott értékű támogatásra és szakértelemre számíthatsz a közösségi média stratégia kialakításában és végrehajtásában egy social média ügynökségtől.

Selector
2023-12-22
Közösségi média menedzsment

Videó és podcast készítés ötletek

Egyre több márka és vállalkozás alkalmazza a videó- és podcast készítést marketing eszközként: napjainkra a videó és a podcast az egyik leghatékonyabb marketing eszközé nőtte ki magát. Cikkünkben videó és podcast gyártási ötleteket adunk, hogy Te is ki tudd használni a tartalomkészítésben rejlő lehetőségeket!

Dallos Zoltán
2024-04-02
Közösségi média menedzsment

Közösségi média trendek 2024-ben

Mindenki jelen akar lenni a közösségi médiában, elérni a megfelelő célközönséget, viszont a hatalmas “zaj” miatt ez nem könnyű feladat. Hogyan lehet mégis kitűnni a tömegből 2024-ben? Mire érdemes odafigyelni tartalmaid elkészítése során? Elhoztuk 2024 közösségi média trendjeit, hogy Te is igazán ütős stratégiával érhesd el a célcsoportod!

Kilia
2024-02-06
Közösségi média menedzsment

Facebook oldal kezelése - milyen feladatokkal jár a létrehozás és a folyamatos kezelés?

2024-ben azt gondolhatnánk, hogy az egyik legrégebbi közösségi média platform - a Facebook - leágazóban van, viszont nem is tévedhetnénk ennél nagyobbat! 2023. októberi statisztikák alapján továbbra is a legnépszerűbb platform, és a vállalkozók számára is kiemelt fontossággal bír.

Kilia
2024-02-06