Csapatunk

Csenge

Csenge

SEO manager
Selector Digitális Marketing Ügynökség
#harmony #dogs

Az online világban 10 éve mozgok, azóta üzemeltetek saját webáruházat. Szeretem ennek a területnek a sokszínűségét, ugyanakkor a KKV szektor nehézségeit illetve szépségeit is megtapsztaltam. Szívesen kísérletezek, tesztelek, próbálok ki új dolgokat és mindig nagy örömmel tölt el, ha látom a munkám eredményét.

Barátomagoogle majd megmondja

Kertészmérnökként végeztem, de mindig is sales-marketing területen dolgoztam, habár a növények és az állatok (kutya, macska és aranyhalak) iránti rajongás  megmaradt.

Blog

Csenge

bejegyzései

Keresőoptimalizálás (SEO)

Csak mondd ki! A hangalapú keresés útja

Az információáramlás gyorsulásával a keresési módokat is alig tudjuk már követni. Itt van például a hangalapú keresési mód, amely mára már alapvető funkciója a keresőknek és egyre többen használják a mindennapokban. Ebben a cikkben bemutatjuk a hangalapú keresés világát, hogyan lehet használni, valamint bemutatjuk hatását a keresőoptimalizálásra.

Csenge
2024-01-26
Keresőoptimalizálás (SEO)

Minden, amit a Google SERP funkciókról tudni szerettél volna

Sokat hallunk mostanában a Google SERP funkciókról. És nemcsak hallani róluk, hanem lépten-nyomon felbukkannak a keresésekben is, ráadásul olyan helyeken, ahova muszáj oda figyelni, vagy kattintani, megelőzve ezzel az organikus találatok linkjeit. Milyen funkciók ezek pontosan és pontosan mire is valók? Miért jó az, ha a mi oldalunk is megjelenik ott, és ami a legfontosabb, mire van szükségünk, hogy ott lehessünk az oldalunkkal? Olvass tovább és megmutatjuk!

Csenge
2024-01-26
Keresőoptimalizálás (SEO)

Hogyan írj Google frissítéseknek ellenálló tartalmat?

Mindenki, aki bármilyen szinten foglalkozik weboldalakkal, tisztában van azzal, hogy a Google algoritmusainak folyamatos frissítése egyfajta stratégiai játékhoz hasonlítható. Minden egyes frissítés újabb és újabb rejtélyeket, kihívásokat hoz, melyek megoldása - az indulatok csillapítását követően - igazi kihívást jelent.

Csenge
2024-01-26
Keresőoptimalizálás (SEO)

YouTube Shorts SEO: minden, amit tudnod kell!

Gyorsan, valami érdekeset! Ez lehetne a mottója a rövid idő alatt fogyasztható YouTube Shorts videóknak, melyek egyre nagyobb teret hódítanak, különösen a fiatalok körében. Ám a YouTube Shorts egy olyan eszköz, amely nemcsak a közönség szórakoztatására szolgál, hanem SEO szempontból is jelentős előnyöket kínálhat, mivel közvetlenül befolyásolhatja a keresőmotorokban való megjelenést és a rangsorolást.

Csenge
2024-01-26
Keresőoptimalizálás (SEO)

TikTok SEO - Így kerülj előre a keresési találatok listáján!

Hogyan szerezhetsz előnyt a TikTokon a keresőoptimalizálás (SEO) eszközeivel? A TikTok rohamos növekedése nem maradt észrevétlen a digitális térben: maga a Google is elismerte, hogy a TikTok erős versenytársává vált, különösen a feltörekvő Z generáció számára - amely már nem szeret elmerülni a részletekben, sokkal inkább preferálja a vizuális tartalmakat, és kiemelten a rövid, informatív videókat. Bár a TikTok nem akarja felváltani a Google-t, bizonyos keresési funkciókkal már most is rendelkezik. Lássuk, hogy is működik a keresés és a keresőoptimalizálás TikTokon!

Csenge
2024-01-26
Keresőoptimalizálás (SEO)

Helyettesítheti a ChatGPT a szövegírókat?

A ChatGPT köztudatba robbanása óta szinte mindenki erről beszél. Használata tartalomgenerálásban már rég túllépett a marketing szakértők jóslatain. De nézzük csak, mennyire teljesít várakozásokon felül, meddig terjednek jelenleg a határai, és mire használhatja a munkájához például egy szövegíró!

Csenge
2024-01-26
Keresőoptimalizálás (SEO)

Növeld vállalkozásod láthatóságát Google Cégem fiókod optimalizálásával!

A Google Cégprofil jelentős támogatást ahhoz, hogy helyi ügyfeleid rádtaláljanak, így érdemes odafigyelni annak optimalizálására és folyamatos karbantartására. Ebben a cikkben tippeket adunk, mire figyelj oda, hogy profilod valódi ügyfeleket hozzon!

Csenge
2024-01-26
Keresőoptimalizálás (SEO)

SEO audit: Hogyan lesz belőle valódi eredmény?

Nem minden weboldal-tulajdonos van tisztában azzal, hogy milyen fontos, hogy oldala a megfelelő helyeken jelenljen meg a keresési eredmények között. Pedig éppen ez a kulcsa annak, hogy az oldalra organikusan, azaz természetesen is érkezzenek látogatók, lehetőség szerint minél többen. A keresőoptimalizálás (SEO) célja, hogy javítsa az oldal láthatóságát a keresőmotorokban, növelje a weboldal látogatottságát és a látogatók által közvetve az üzleti eredményeket.

Csenge
2024-01-26
Keresőoptimalizálás (SEO)

A CPC Jelentése

Az online hirdetési kampányok jelentősége az értékesítésben hatalmas mivel a felhasználók vásárlási szokásainak nagy része az internetes megoldásokra korlátozódik. Ha például alkalmi ruhát keresünk akkor az első ami eszünkbe jut, hogy, hogy beírjuk a keresőbe az "alkalmi ruha" kifejezést.

Csenge
2024-01-26
Keresőoptimalizálás (SEO)

Így töltjük meg organikusan a nőgyógyászati szakrendelőket - L33 Medical esettanulmány

Az L33 nőgyógyászati centrum egy SEO szempontból nagyon izgalmas és keresőoptimalizálási szempontból határozottan szerencsés iparágban működik, magán egészségügyi szolgáltatást nyújt, több területet is érintve.

Csenge
2024-01-26
Keresőoptimalizálás (SEO)

10 dolog, amit minden webshopnak be kell állítania SEO szempontból

Egy webshop azért jön létre, hogy felületén az emberek vásároljanak. Minél több felhasználót sikerül becsábítani az áruházba, annál több vásárlót kaphatunk. Nem nehéz belátni, hogy egy webshop sikerességének egyik alappillére a megfelelő keresőoptimalizálás. Mivel a legtöbb esetben erős verseny alakul ki a webshopok között, érdemes ezt körültekintően végezni. De miben más keresőoptimalizálási szempontból egy webshop, mire figyeljünk oda?

Csenge
2024-01-26
Webfejlesztés

Saját vagy bérelt webáruház, melyiket válasszam?

Mindenki tudja, hogy az online értékesítés nagyon dinamikusan fejlődik, ennek eredményeként naponta több új online áruház is létrejön. Azt már kevesebben tudják, hogy közülük csak néhánynak sikerül tartósan megmaradni a piacon.

Csenge
2024-01-26
Webfejlesztés

Top 5+1 ingyenes weboldal készítő alkalmazás

Manapság szinte nincs olyan vállalkozás, amelynek ne lenne szüksége online jelenlétre piaci sikeréhez. A legtöbben úgy döntenek, hogy először saját maguk hozzák létre weboldalukat, ami elsőre akár ijesztőnek is tűnhet, ha nem vagyunk jártasak a programozásban. Ezért összegyűjtöttük a legnépszerűbb ingyenes honlapkészítő alkalmazásokat, amelyek segítségedre lehetnek saját honlapod elkészítésében. Mielőtt azonban leteszed a voksod bármely megoldás mellett, felhívjuk a figyelmed néhány olyan korlátra is, amely miatt nem biztos, hogy egy ingyenes eszköz lesz hosszú távon is a legjobb választás számodra.

Csenge
2024-01-26