Csapatunk

Csenge

Csenge

SEO asszisztens
Selector Digitális Marketing Ügynökség
#harmony #dogs

Az online világban 10 éve mozgok, azóta üzemeltetek saját webáruházat. Szeretem ennek a területnek a sokszínűségét, ugyanakkor a KKV szektor nehézségeit illetve szépségeit is megtapsztaltam. Szívesen kísérletezek, tesztelek, próbálok ki új dolgokat és mindig nagy örömmel tölt el, ha látom a munkám eredményét.

Barátomagoogle majd megmondja

Kertészmérnökként végeztem, de mindig is sales-marketing területen dolgoztam, habár a növények és az állatok (kutya, macska és aranyhalak) iránti rajongás  megmaradt.

Blog

Csenge

bejegyzései

Webfejlesztés

Saját vagy bérelt webáruház, melyiket válasszam?

Mindenki tudja, hogy az online értékesítés nagyon dinamikusan fejlődik, ennek eredményeként naponta több új online áruház is létrejön. Azt már kevesebben tudják, hogy közülük csak néhánynak sikerül tartósan megmaradni a piacon.

Csenge
2022-06-07
Webfejlesztés

Top 5+1 ingyenes honlapkészítő alkalmazás

Manapság szinte nincs olyan vállalkozás, amelynek ne lenne szüksége online jelenlétre piaci sikeréhez. A legtöbben úgy döntenek, hogy először saját maguk hozzák létre weboldalukat, ami elsőre akár ijesztőnek is tűnhet, ha nem vagyunk jártasak a programozásban. Ezért összegyűjtöttük a legnépszerűbb ingyenes honlapkészítő alkalmazásokat, amelyek segítségedre lehetnek saját honlapod elkészítésében. Mielőtt azonban leteszed a voksod bármely megoldás mellett, felhívjuk a figyelmed néhány olyan korlátra is, amely miatt nem biztos, hogy egy ingyenes eszköz lesz hosszú távon is a legjobb választás számodra.

Csenge
2022-06-07