Csapatunk

Regi

Regi

executive PPC specialista
Selector Digitális Marketing Ügynökség
#creative #cheerful #curious #mountainlover

Igyekszem folyamatosan feszegetni a határaimat, és új dolgokat kipróbálni. Ez most jelenleg a légtorna, de próbálkoztam már festéssel, zenéléssel és görkorizással is :) Az életem a tanulás, a felfedezés öröme, ami segít, hogy a hétköznapokat se járja át unalom. Szeretem a macskákat (és a kutyákat is), a kézműves sört és a metált, egy jó koncertre, vagy hegyi túrára pedig bármikor vevő vagyok!

Bölcsek és hülyék mindenhez értenek - a többi szakember.

Sokáig kerestem a helyem a világban, emiatt mindenbe belecsíptem kicsit: logisztika, kereskedelem, értékesítés és sorolhatnám. A PPC világában találtam meg végül mindent, amit szeretek: a kreatív munkát ötvözve sok-sok adattal és statisztikával. Erősségemnek a fogyasztói magatartás elemzését tekintem, analitikus gondolkodás jellemez.

Blog

Regi

bejegyzései

PPC kampánykezelés

Google Ads optimalizálási buktatók

Hiába a sok munka a kampányokkal, mégsem jönnek az eredmények? Optimalizálással sokat lehet javítani a teljesítményen, azonban nem árt tudni néhány alapszabályt, mielőtt a kampányokhoz nyúlsz. Cikkünkben bemutatjuk neked az 5 leggyakoribb hibát, amit elkövethetsz kampánykezelés során!

Regi
2024-03-01
PPC kampánykezelés

Facebook perszónaépítés a gyakorlatban

Hogyan hasznosíthatjuk a perszónaelemzést a Facebook kampányok tervezésénél? Cikkünkben összegyűjtöttük neked a Facebook célközönségek építésének minden csínját-bínját, hogy hatékonyan használhasd a perszónákat a hirdetési kampányok során is!

Regi
2024-03-01