Csapatunk

Ági

Ági

office manager
Selector Digitális Marketing Ügynökség
#laugh #harmony #learning #wordpress

Nagyon szeretem a humort, és értem is! :) Ha egy nap nem nevetsz, az a nap felesleges volt!Alfától omegáig engem szinte majdnem minden érdekel: nagy szenvedélyem a sütikészítés, a Sudoku, a repülés, Egyiptom, a matek, az informatika, a pszichológia …..... a sor végtelen! Szerelmem a természet, az állatok (németjuhász és mindenféle macska) és a Tátra.

„Mindenkitől csak annyit várok el, amit én magam is megteszek, se többet, se kevesebbet!”

Teljesen új vagyok a Selector-nál, de az eddigi tapasztalatok alapján nagyon jól fogom érezni itt magam, és sokat fogok tanulni!

Blog

Ági

bejegyzései

Webanalitika

Így helyezz el Facebook pixel, Google Analytics és Google Tag Manager követőkódot WordPress oldaladon

Szeretnél képet kapni a weboldalad látogatóinak aktivitásáról? Esetleg csökkent a forgalmad, vagy csak kis mértékű a növekedés, ezért “szupererőt” vetnél be? Jó hírünk van, weboldalad és mérési, illetve követési rendszerek összekötésével górcső alá veheted az oldalad hatékonyságát, és személyre szabott hirdetésekkel felturbózhatod a forgalmad. Ebben a cikkben segítünk, hogyan tudod ezeket az eszközöket könnyűszerrel WordPress oldaladba integrálni fejlesztői tudás nélkül.

Ági
2023-05-31
Webfejlesztés

Így növelheti bevételeidet egy jó webdesigner

Saját weboldalt vagy webshopot szeretnél, esetleg reklámoznál, de gondban vagy a designnal? Csak azt tudod, hogy szeretnél egy szép oldalt, ami tükröz Téged, illetve a termékeidet? Máris elérkeztél a döntéshozatalhoz. Egy jó webdesigner bizony sok pénzt tehet a zsebedbe ilyenkor.

Ági
2023-05-31
Webfejlesztés

Mitől függ a weboldalkészítés ára?

Mik azok az időben és térben jelentkező költségek, amelyekre számítanod kell weboldalad készítése során, hogy ne érjen meglepetés? Ha már megfogalmazódott benned, milyen weboldalt szeretnél - azaz tudod, mi a célod az oldallal, kihez akarsz eljutni, milyen üzenetet akarsz közvetíteni, illetve mi mindenre legyen képes a weboldalad -, akkor egy átfogó webfejlesztés brief után kezdődhet is a munka.

Ági
2023-05-31