Csapatunk

Luca

Luca

senior account manager
Selector Digitális Marketing Ügynökség
#creative #backtonature #rockendrollneverdie #ilovemountains

Nyitott, érdeklődő és kreatív személyiségként nem csoda, hogy a marketing vált a hivatásommá. Élvezem, hogy empátiával, fantáziával (melyeket 2 gyermekem folyamatosan fejleszt) a sok apró részletből, adottságból egy egészen új, különleges és hatékony megoldást alkothatok.

A kreativitás az, amikor az intelligencia szórakozik.

Számomra a technika és az online világ fejlődése kihívásokkal teli lehetőségeket rejteget, ezért felvillanyoz, ha megismerhetem legmélyebb bugyrait. A marketing a személyes érdeklődési köreim egyike, ezért nem nehéz lépést tartani a rohamos változásokkal. Úgy gonolom, hogy nagy empátiával tudok fordulni mind az ügyfelek, mind a vásárlók és nem utolsó sorban a munkatársaim felé, ami kiegyensúlyozott és hatékony közös munkát eredményez. Egy-egy szervezet feltérképezése és megismerése mindig különösen izgalmas, ezért is szeretném még sokáig a Selector csapatát erősíteni.

Blog

Luca

bejegyzései

Ügynökség

Marketing ügynökség árak és árazási modellek

Minden iparágnak van bevett gyakorlata arra, hogyan alakítsa ki árait, hogy versenyképes és mégis nyereséges maradjon, emellett a megfelelő helyre pozícionálja magát. Egy marketing ügynökség árazási rendszerét fontos átlátni ahhoz, hogy megfelelő döntést hozhassunk például abban a kérdésben, hogy saját alkalmazott vagy ügynökség vigye-e a marketing feladatokat. E pár perces olvasmánnyal segítünk képbe kerülni az ügynökségi árazással kapcsolatban, tarts velünk!

Luca
2022-12-13
PPC kampánykezelés

PPC hirdetési lehetőségek a TikTok felületén

Ugye Te is érzed, hogy egyre nagyobb baklövés a TikTokot mint social felületet kihagyni a marketing mixből? Bár a TikTok felhasználók száma rohamosan nő, a TikTok hirdetés még sok döntéshozó és stratéga számára sötét folt. Levesszük a válladról a mázsás súlyt, és megmutatjuk, hogyan hirdethetsz a legdinamikusabban fejlődő social felületen. Hidd el, a cikk végére Te is tisztán fogod látni a benne rejlő potenciált!

Luca
2022-12-13