Csapatunk

Luca

Luca

senior account manager
Selector Digitális Marketing Ügynökség
#creative #backtonature #rockendrollneverdie #ilovemountains

Nyitott, érdeklődő és kreatív személyiségként nem csoda, hogy a marketing vált a hivatásommá. Élvezem, hogy empátiával, fantáziával (melyeket 2 gyermekem folyamatosan fejleszt) a sok apró részletből, adottságból egy egészen új, különleges és hatékony megoldást alkothatok.

A kreativitás az, amikor az intelligencia szórakozik.

Számomra a technika és az online világ fejlődése kihívásokkal teli lehetőségeket rejteget, ezért felvillanyoz, ha megismerhetem legmélyebb bugyrait. A marketing a személyes érdeklődési köreim egyike, ezért nem nehéz lépést tartani a rohamos változásokkal. Úgy gonolom, hogy nagy empátiával tudok fordulni mind az ügyfelek, mind a vásárlók és nem utolsó sorban a munkatársaim felé, ami kiegyensúlyozott és hatékony közös munkát eredményez. Egy-egy szervezet feltérképezése és megismerése mindig különösen izgalmas, ezért is szeretném még sokáig a Selector csapatát erősíteni.

Blog

Luca

bejegyzései

Ügynökség

Hogyan írjunk PPC kampány briefet egy marketing ügynökségnek?

Előző cikkünkből megtudhattad, hogy általánosan milyen kérdésekre kell készülnöd, ha felkeresel egy online marketing ügynökséget. Ha már azt is tudod, hogy az ügynökség széles szolgáltatási palettájából a PPC kampánykezelést szeretnéd igénybe venni, akkor tovább konkretizálhatod a briefet, amit majd a kiválasztott ügynökségeknek elküldesz. A pontos brief alapján kapott árajánlatokat aztán könnyen összehasonlíthatod, és megspórolhatsz néhány pontosítási kört is. Olvasd el, hogy hogyan érdemes briefet készíteni, ha PPC kampánykezelésre szeretnél ajánlatot kérni!

Luca
2023-12-22
Ügynökség

Hogyan írjunk social briefet egy marketingügynökségek?

A közösségi platformok széles választékából magánemberként személyes preferenciáink alapján kiválasztjuk azokat, amiket szívesen olvasgatunk, hasznosnak találunk. De mi a helyzet az üzleti oldalakkal? Cégednek nem szükséges minden közösségi platformon jelen lenni, azok a felületek azonban nem kerülhetőek meg, ahol a legfontosabb célközönségeid megtalálhatók. A social tartalomgyártás szakértelem nélkül felesleges erőforrás-pazarlás lehet, ezért fontos, hogy a megfelelő partnerrel dolgozz együtt céges profilod kommunikációjában.

Luca
2023-12-22
Ügynökség

Marketing ügynökség árak és árazási modellek

Minden iparágnak van bevett gyakorlata arra, hogyan alakítsa ki árait, hogy versenyképes és mégis nyereséges maradjon, emellett a megfelelő helyre pozícionálja magát. Egy marketing ügynökség árazási rendszerét fontos átlátni ahhoz, hogy megfelelő döntést hozhassunk például abban a kérdésben, hogy saját alkalmazott vagy ügynökség vigye-e a marketing feladatokat. E pár perces olvasmánnyal segítünk képbe kerülni az ügynökségi árazással kapcsolatban, tarts velünk!

Luca
2023-12-22
PPC kampánykezelés

PPC hirdetési lehetőségek a TikTok felületén

Ugye Te is érzed, hogy egyre nagyobb baklövés a TikTokot mint social felületet kihagyni a marketing mixből? Bár a TikTok felhasználók száma rohamosan nő, a TikTok hirdetés még sok döntéshozó és stratéga számára sötét folt. Levesszük a válladról a mázsás súlyt, és megmutatjuk, hogyan hirdethetsz a legdinamikusabban fejlődő social felületen. Hidd el, a cikk végére Te is tisztán fogod látni a benne rejlő potenciált!

Luca
2023-12-22