Csapatunk

Kilia

Kilia

junior content manager
Selector Digitális Marketing Ügynökség
#traveller #bookaddict #socialmedia #laugheveryday

Célom, hogy mindennap valami újat tanuljak és fejlődhessek. Fiatal korom óta úgy képzeltem el a jövőmet, hogy bárhol lehetek a világban, egy laptopon mindig dolgozhatok majd, és ez most megvalósult így.

Ha meg tudtad álmodni, meg is tudod tenni!

Jelenleg a Szegedi Tudományegyetemen tanulok, mesterképzésen, végzősként. Szabadidőmben nagyon sokat olvasok (túl sokat is a családom szerint, de van egyáltalán olyan?) , illetve utazni szoktam még. Mindenképpen egy olyan helyen szerettem volna dolgozni, ahol megbecsülnek és rendszeresen tanulhatok és fejlődhetek, és nagyon úgy tűnik, hogy a Selectornál megtalálom a helyem. :)

Blog

Kilia

bejegyzései

Közösségi média menedzsment

Közösségi média trendek 2024-ben

Mindenki jelen akar lenni a közösségi médiában, elérni a megfelelő célközönséget, viszont a hatalmas “zaj” miatt ez nem könnyű feladat. Hogyan lehet mégis kitűnni a tömegből 2024-ben? Mire érdemes odafigyelni tartalmaid elkészítése során? Elhoztuk 2024 közösségi média trendjeit, hogy Te is igazán ütős stratégiával érhesd el a célcsoportod!

Kilia
2024-02-06
Keresőoptimalizálás (SEO)

Tippek a SEO versenytárs elemzéshez

Egy kihagyhatatlan lépés a marketingben, amit könnyű rosszul csinálni. Vajon mi lehet ez? A versenytárs elemzés. Sok esetben megfeledkezünk számos olyan tényezőről, amely befolyásolhatja azt, kik is az igazi versenytársaink. Ne aggódj, mi most összegyűjtöttük ebben a blogcikkben a legfontosabb tudnivalókat!

Kilia
2024-02-06
Közösségi média menedzsment

Facebook oldal kezelése - milyen feladatokkal jár a létrehozás és a folyamatos kezelés?

2024-ben azt gondolhatnánk, hogy az egyik legrégebbi közösségi média platform - a Facebook - leágazóban van, viszont nem is tévedhetnénk ennél nagyobbat! 2023. októberi statisztikák alapján továbbra is a legnépszerűbb platform, és a vállalkozók számára is kiemelt fontossággal bír.

Kilia
2024-02-06
Hatékonyság

A hírlevél készítés szabályai - így küldj hírlevelet!

Talán elsőre meglepő lehet, de több kutatás is alátámasztja, hogy az emberek - még 2023-ban is - szeretnek hírleveleket olvasni. Viszont néhányan több száz hírlevelet is kaphatnak naponta, így itt is versengeni kell a célcsoportod figyelméért. Ebben a blogcikkben megtudhatod a hírlevél készítés szabályait, hogy Te is ütős levelekkel célozhasd meg a célcsoportodat.

Kilia
2024-02-06
Közösségi média menedzsment

Hogyan válassz a hírlevélküldő rendszerek között?

333 millió email kerül kiküldésre naponta - számít-e, ha még az én vállalkozásom is kiküld egyet? Határozottan igen! A hírlevélküldés még mindig hasznos módszer a célközönségünk elérésére és a vásárlás ösztönzésére. A márka kommunikációjának hatékonyságához nagymértékben hozzájárulhat egy jól elkészített hírlevél. De milyen hírlevélküldő rendszert válassz és mire érdemes figyelni? Mostani blogcikkünkben kitérünk minden fontos részletre ezzel kapcsolatban.

Kilia
2024-02-06
Közösségi média menedzsment

Így szerezz követőket a TikTokon!

Ha meghallod a TikTok szót, egyből a táncoló fiatalok ugranak be? A sok-sok filter? A TikTok mára ennél jóval több lett, sőt, az egyik legkeresettebb közösségi média felület, viszont a hazai piacon még sokan nem alkalmazzák, így egy lépéssel a versenytársaid előtt lehetsz, ha még idejében megtervezed a közösségi média stratégiádat. Mire figyelj oda? Segítünk!

Kilia
2024-02-06
Ügynökség

100 cikk a Selector blogján - Nézzük meg, mi mindenről írtunk már

Nemrég egy fontos mérföldkövet lépett át a Selector blogja, ugyanis felkerült a 100. cikk is az oldalunkra. Ennek örömére szerettünk volna egy kicsit visszaemlékezni, mi minden is történt az első cikk megjelenése óta.

Kilia
2024-02-06